NYERJ AUTÓT!
Ha az egyik a Tiéd lehetne melyiket szeretnéd?

Válassz ki egy autót és nyerd meg

  • 1. Válaszd ki az autót!
  • 2. Válassz hozzá egy színt is!
  • 3. Regisztrálj a játékba és máris lehet akár 13 sorsjegyed!
  • 4. Hívd meg minél több barátodat, légy aktív.
    Szerezz újabb sorsjegyeket!

Citroen C3

Pont ez az!

Dacia Duster

Ide vele!

Opel Crossland X

Ez de jó!

Mi ez a játék?

Ez egy promóciós játék, ahol megnyerheted az egyik vadonatúj autót.
Képek a korábbi játékok nyeremény átadásáról.

Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen
az egyik vadonatúj autó?1
Válassz egy autót!
2
Válaszd ki a színét!
3
Regisztrálj!


Válaszd ki az egyik autót a három közül! A következő oldalon válaszd ki a színét is!

Regisztrálj a játékba és máris lehet akár 13 sorsjegyed! A játék végén, 2019. május 20-án, egy darab sorsjegyet sorsolunk ki nyilvánosan, közjegyző jelenlétében. A kisorsolt sorsjegy tulajdonosa nyeri az autót.

Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerő. Ha nyertél, Tiéd az autó. A regisztráció ingyenes, az autó átvételét sem terheli semmilyen költség.

Hogy több sorsjegyed legyen, válaszolj a regisztráció utáni oldalon található kérdőívekre és hívd meg minél több barátodat a játékba! Ha valaki a meghívásodra regisztrál, te is annyi sorsjegyet kapsz, mint ő. Tudod! A több sorsjegy nagyobb esélyt jelent. A részleteket a játékszabályzatban találod.

Ha már regisztráltál


és szeretnél belépni az fiókodba, add meg a regisztrációkor használt e-mail címedet és levélben elküldjük a belépéshez szükséges linket.

A játék támogatói:


AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Helmond Kft. (Start Utazás) Union Biztosító Zrt. TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. Biztositas.HU Kft. Unibet - Trannel (International) Ltd.
TargetMax Kft. Fyrklövern Magyarország Kft. Human Dialog Kft. Generali Biztosító Zrt. Genertel Németrevaló Budapest Centrum Kft.