Nyeremény autók átadása2017. áprilisi játék2017. május 11-én megrendeltük a Nyerj autót játék 2017. március 31. és május 1. közti fordulójának főnyereményét.

A május 2-i sorsoláson Csige Istvánnak kedvezett a szerencse. István felségével és öt gyermekével a Debrecen mellett lakik. Környezetében jól ismert személyiség: a Debreceni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakiskola matematika, fizika és kémia szakos tanára, őstermelő, növénynemesítő, a Millenium 2000 kukoricafajta nemesítője és fajtafenntartója.

Korábbi nyerteseinkhez hasonlóan István is mástól tudta meg, hogy egy autóval gyarapodott. Amikor diákjai kérdezték, hogy nem ő-e a Nyerj autót játék nyertese, először azt hitte, hogy a gyerekek a két nappal korábbi ugratását próbálják így visszaadni. Ez lesz élete első új gépkocsija, a család 25 éves járművét fogja leváltani a gyönyörű versenykék metál Skoda Rapid Spaceback Active 1.0 Tsi. Várhatóan 10-12 hét múlva, augusztusban viheti haza az új autóját.

Csige István a Duna Autó Skoda szalonjában.
A versenykék metál fényezés egy átadásra váró autón


Csige István a Duna Autó Skoda szalonjában.


Csige István és Geri Károllyal, a játékot szervező TargetMax ügyvezetőjével az autó megrendelése után


2016. őszi játék2016. november 25-én a nyertes Zsidek Lászlóval (Budapest, 13. kerület) és felesével együtt megrendeltük a Nyerj autót játék 2016. október 17. és november 17. közti fordulójának főnyereményét, egy Mazda CX-3 Emotion G120 autót. László a játékban még Deep Crystal kék színt jelölt meg, a de megredeléskor már a Titanium Flash szürke színre esett a választásuk. Várhatóan 2017. május 31-én viheti haza az autót.

Zsidek László feleségével együtt szabta személyre az autót a Mazda Mirai autószalonban.


2016. februári játék2016. augusztus 5-én átadtuk a 2016. február 1. és február 28. között megrendezett Nyerd meg az autót játék főnyereményét, egy Deep Crystal kék Mazda CX-3 Emotion G120 autót.

Az autót Szeles Magdolna nyerte Szécsényből. Az autót távollétében gyermekei, Sarankó Zita és Sarankó Ádám vették át.

Sok örömet kívánunk az autó használatához.

Sarankó Zita és Sarankó Ádám (jobbról) veszi át a Mazda CX-3 Emotion kulcsát Geri Károlytól (bal oldalon), a játékot szervező TargetMax ügyvezetőjétől a Mazda Mirai Budafoki úti szalonja előtt.


Az autó megrendelése 2016. március 7-én, a Mazda Mirai autószalonjában.

A nyertes, Szeles Magdolna (jobb szélen) valamint gyermekei Sarankó Zita és Ádám a Mazda Mirainál, 2016. március 7-én a nyereményautó megrendelésekor.


Nyerj autót 20152015. szeptember 29-én átadtuk a 2015-ös Nyer autót játék főnyereményét, egy Opel Corsa Selection 1.2 autót.

Az autót Dudás Richárd nyerte Jászberényből.

Sok örömet kívánunk az autó használatához.

Dudás Richárd (balról) veszi át az Opel Corsa kulcsát Geri Károlytól (jobb oldalon), a játékot szervező TargetMax ügyvezetőjétől, az Opel Gombos Szentendrei úti szalonjában.


A Nyerj autót játék támogatói:
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Tchibo Budapest Kft. Helmond Kft. (Start Utazás) OTP Pénzügyi Pont Kft. Biztositas.HU Kft.
TargetMax Kft. SuperShop Budapest Centrum Kft. Simple

x Bezár