NYERJ AUTÓT!
Ha az egyik a Tiéd lehetne melyiket szeretnéd?

Válassz ki egy autót és nyerd meg

  • 1. Válaszd ki az autót!
  • 2. Válassz hozzá egy színt is!
  • 3. Regisztrálj a játékba és máris lehet akár 21 sorsjegyed!
  • 4. Hívd meg minél több barátodat, légy aktív.
    Szerezz újabb sorsjegyeket!

FIAT 500

Pont ez az!

Mazda CX-3

Ide vele!

Citroen C4

Ez de jó!

Mi ez a játék?

Ez egy promóciós játék, ahol megnyerheted az egyik vadonatúj autót.
Képek a korábbi játékok nyeremény átadásáról.

Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen
az egyik vadonatúj autó?1
Válassz egy autót!
2
Válaszd ki a színét!
3
Regisztrálj!


Válaszd ki az egyik autót a három közül! A következő oldalon válaszd ki a színét is!

Regisztrálj a játékba és máris lehet akár 21 sorsjegyed! A játék végén, 2019. december 2-án, egy darab sorsjegyet sorsolunk ki nyilvánosan, közjegyző jelenlétében. A kisorsolt sorsjegy tulajdonosa nyeri az autót.

Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerő. Ha nyertél, Tiéd az autó. A regisztráció ingyenes, az autó átvételét sem terheli semmilyen költség.

Hogy több sorsjegyed legyen, válaszolj a regisztráció utáni oldalon található kérdőívekre és hívd meg minél több barátodat a játékba! Ha valaki a meghívásodra regisztrál, te is annyi sorsjegyet kapsz, mint ő. Tudod! A több sorsjegy nagyobb esélyt jelent. A részleteket a játékszabályzatban találod.

Ha már regisztráltál


és szeretnél belépni az fiókodba, add meg a regisztrációkor használt e-mail címedet és levélben elküldjük a belépéshez szükséges linket.

A játék támogatói:


AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Helmond Kft. (Start Utazás) UNION Vienna Insurance Group TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. Unibet - Trannel (International) Ltd. NKM Plusz Zrt. NKM Energia Zrt. NKM Nemzeti Közművek Zrt. NKM Optimum Zrt.
TargetMax Kft. Fyrklövern Magyarország Kft. KutatóCentrum Kft. Human Dialog Kft. ELO HomeCall Plus Kft. Budapest Centrum Kft. Mini Kölcsön